Beneficiile aduse de forta de munca din ASIA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

DE CE SA ANGAJEZI FORTA DE MUNCA DIN ASIA

Sfarsitul pandemiei si lipsa fortei de munca a generat o crestere a cererii de personal asiatic incepand cu martie 2022.
Romania deschide calea asiaticilor si numai anul acesta sunt asteptati aproximativ 30.000 de muncitori din Nepal, India sau Sri Lanka.
Este nevoie urgenta de muncitori in constructii, domeniul auto dar si HoReCa, hotelier sau chiar SPA iar acest fenomen ia amploare pe zi ce trece deoarece este un ,,win-win’’: angajatorii rar se mai pot baza pe romani iar asiaticii isi doresc sa munceasca pe termen lung.
Recrutarea de forta de munca din tarile asiatice nu este un concept nou, compania noastra avand experienta de ani de zile pe piata romaneasca, insa acum a devenit foarte populara deoarece in timp, muncitorii s-au demonstrat a fi exceptionali.
Evident, in functie de domeniul de activitate noi oferim consultanta clientilor nostri si ii sfatuim ce sa aleaga: de exemplu, nepalezii sunt foarte buni in domeniile HoReCa, curatenie sau constructii pe cand in domeniul IT sau CNC bineinteles vom recomanda India sau Sri Lanka pentru menaj si infrumusetare sau SPA.
Uman Care Recruiting ofera cele mai bune servicii de recrutare, garantia inlocurii candidatilor in cazul in care acestia nu se pliaza pe dorintele clientului dar si INTEGRITY TEST, in exclusivitate parteneriat cu agentia noastra, un concept care ne ajuta sa itnervievam si selectam cei mai buni candidati in functie de dorintele Beneficiarului, acest test filtrand candidatii buni de cei mai buni.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top