Domenii de recrutare

Ești nemulțumit de agenția de recrutare cu care lucrezi? Au trecut luni bune de când trebuia să ai angajații promiși și…nu ai vești? Sau, poate pur și simplu vrei să știi ce beneficii ai dacă apelezi la forță de muncă din Asia? Uman Care Recruiting îți stă la dispoziție cu detalii și oferte personalizate nevoilor și bugetului tău!

Construcțiile, un domeniu dinamic al economiei românești se confruntă în ultimii ani cu o penurie de personal, urmare al exodului forței de muncă autohtonă în țările Europei de Vest. Alternativa la această lipsă de personal vine din Asia de unde se poate recruta personal asiatic în domeniul construcțiilor, personal calificat și necalificat.

De ce recrutare personal asiatic? Deoarece muncitorii asiatici sunt recunoscuți pentru disciplina, dedicarea, responsabilitatea îndeplinirii sarcinilor, disponibilitatea de a munci suplimentar, rezistența și stabilitatea la locul de muncă. Recrutăm personal din: Nepal, India, Sri Lanka, Pakistan, Bangladesh!

Asemenea domeniului construcțiilor și agricultura românească este astăzi supusă unor presiuni ce vin din zona lipsei de forță de muncă. Cultivarea pământului, întreținerea solului și culturilor, creșterea animalelor, recoltarea, procesarea și multe alte activități specifice constituie, din cauza deficitului de personal, provocările fermierilor români.

Lucrătorii din Asia, venind din economii preponderent agrare, sunt o alternativă viabilă la lipsa de forței de lucru din acest domeniu. Harnici, responsabili, loiali, obișnuiți cu munca fizică în aer liber, rezistenți la efort prelungit, stabili la locul de muncă, lucrătorii asiatici pot fi cei alături de care să vă susțineți și dezvoltați în continuare afacerea dumneavoastră.

Cererea pentru locurile de muncă din producție este din ce în ce mai mare. Venim în întâmpinarea nevoilor companiei dumneavoastră! Selectăm și recrutăm personal asiatic calificat/necalificat în domeniul producției. 

Aveți o fabrică în industria textilă sau în alt domeniu de prelucrare? Noi vă ajutăm să vă găsiți personalul adecvat profilului companiei dumneavoastră. Industria prelucrătoare are nevoie de personal numeros, dispus să efectueze sarcini solicitante, repetitive, ce necesită atenție sporită, însă într-un ritm alert care să facă față cererii pieței. Recrutăm personal din: Nepal, India, Sri Lanka, Pakistan, Bangladesh!

Angajarea de personal asiatic în industria  Horeca poate aduce multiple beneficii, inclusiv cunoștințe culinare autentice, diversitate culturală, cunoștințe lingvistice și oportunități de afaceri. Mulți clienți caută experiențe culinare autentice și vor aprecia preparatele culinare pregătite de personal asiatic cu abilități culinare specifice dintr-o anumită regiune asiatică.

Cultură asiatică pune un accent puternic pe respectul față de clienți și pe munca făcută ca la carte! Această însemna că angajații asiatici sunt foarte dedicați și sunt dispuși să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele și pentru a satisface clienții.

În industria bunurilor de larg consum (FMCG) din România, angajarea de personal asiatic poate aduce multiple beneficii, iar angajații asiatici recrutați de noi sunt bine pregătiți și au cunoștințe solide în domeniul lor de activitate.

Știm cât de mult contează seriozitatea angajaților tai, si nu ai de ce sa-ti faci probleme nici la acest capitol! Angajații din Asia sunt dedicați și au o etică de muncă puternică. Mereu atenți la nevoile și cerințele clienților, își doresc să ofere o experiență excelentă acestora. Această etică se transpune și în munca de echipă, unde angajații asiatici sunt dispuși să colaboreze și să-și ajute colegii pentru a atinge obiectivele comune.

Cei dragi au îmbătrânit și au nevoie de sprijin în rutina vieții de zi cu zi? Timpul dumneavoastră este limitat și nu le puteți acorda 100% suportul dumneavoastră părinților sau bunicilor? Un asistent din Asia de este o opțiune excelentă!

Amabili, modești, cu disponibilitate pentru lucru suplimentar și educați în spiritul unei culturi recunoscute pentru respectul față de persoanele în vârstă, îngrijitorii din Asia vor oferi celor dragi dumneavoastră, asistența de care au nevoie. Empatici, asistenții asiatici de îngrijire îi vor ajuta pe cei dragi să-și depășească momentele de singurătate și depresie însoțindu-i pas cu pas, ajutându-i să-și afle sau să-și regăsească hobby-urile!

Echipa noastră de recrutori știe cât de important este pentru dumneavoastră să aveți o persoană potrivită care să se ocupe de treburile casei, sau de curățenia în spațiile de birouri. 

Astfel, înțelegând nevoile dumneavoastră, Uman Care selectează și recrutează pentru compania dumneavoastră personal asiatic. Agenția noastră de recrutare verifică referințele și experiența fiecărui potențial angajat. Selectăm doar candidații ce corespund cel mai bine criteriilor dvs. de angajare. Asiaticii sunt recunoscuți pentru determinarea și meticulozitatea cu care iși îndeplinesc sarcinile. În plus, menajerele și personalul din domeniul curățeniei au bune abilități de organizare și gestionare a timpului!

Obținerea materialelor reciclabile din coșurile de gunoi de către firmele care se ocupă cu reciclarea, necesită diferite tipuri de lucrători. Șoferii colectează materialele reciclabile și le transportă la centru. Aici intervin sortatorii, managerii de fabrică, tehnicienii și mecanicii.

Pentru fiecare dintre ocupațiile de mai sus este nevoie de personal care să ia aceste sarcini în serios. Uman Care identifică nevoia dumneavoastră de personal pentru acest segment și vă poate ajuta să gasiți personalul asiatic potrivit în domeniul reciclării. Seriozitatea, atenția la detalii și disponibilitatea acestora pentru muncile repetitive, reprezintă un atuu pentru compania dumneavoastră.

Nu ai găsit domeniul tău de activitate în lista noastră? Nu ai de ce să-ți faci griji! Dispunem de relații interne, cât și externe, și agenții proprii în țările de recrutare, ceea ce facilitează procesul de recrutare și oferă încredere.

Cu o experiență vastă în domeniu și cu alte 3 companii-mamă în spate, vă suntem alături, și asigurăm recrutarea, selectarea și plasarea de personal calificat și necalificat pentru orice domeniu! Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și va oferim consultanță GRATUITĂ pentru a identifica nevoile și obiectivele dvs! Oferim GARANȚIE 100% a înlocuirii candidatului, GRATUIT, în cazul în care acesta nu se pliază pe dorințele și necesitățile dvs!

Echipa noastră de avocați se ocupă de tot ceea ce implică serviciile de imigrare! Muncitorii dvs. ajung în România fără probleme și cu toate actele și documentele necesare!

Uman Care Recruiting

Suntem prima companie de recrutare muncitori Asia de pe piața din România!

Cauți o companie serioasa de resurse umane, care să aducă muncitori calificați din Asia în România? La Uman Care Recruiting avem experienta de care ai nevoie! Peste 200 de clienti conteaza pe noi de mai bine de 12 ani! 

Alături de alte 3 companii, formăm singurul lanț de agenții de recrutare din România. Și recrutam mereu cadidații ideali pentru tine, deoarece avem propriile agenții în India, Nepal, Sri Lanka, Maroc și Ghana.

Rapid, legal și accesibil! Ne ocupăm de tot procesul recrutării și-ți oferim consultanță GRATUITĂ!

Hai să ne cunoaștem!

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi în maximum 48h! Sau, folosește oricare dintre metodele de contact alăturate pentru a discuta cu unul dintre consultanții Uman Care Recruiting!

Date Contact

Scroll to Top