Servicii de Consultanță și suport

Ești nemulțumit de agenția de recrutare cu care lucrezi? Au trecut luni bune de când trebuia să ai angajații promiși și…nu ai vești? Sau, poate pur și simplu vrei să știi ce beneficii ai dacă apelezi la forță de muncă din Asia? Uman Care Recruiting îți stă la dispoziție cu detalii și oferte personalizate nevoilor și bugetului tău!

Suntem la curent cu toate noutățile din industrie. Comunicăm eficient cu toate părțile implicate în proiect pentru a oferi soluții adecvate pentru orice tip de situație, indiferent de numărul de angajați asiatici pe care doriți să-i angajați.

UMAN CARE RECRUITING
DE CE NOI?

Cu o experiență vastă în domeniu și cu alte 3 companii-mamă în spate, vă suntem alături, și asigurăm recrutarea, selectarea și plasarea de personal calificat și necalificat pentru orice domeniu, de la HoReCa, hotelier, curățenie, IT, până la agricultură și construcții, SPA, hotelier, reciclare, IT, croitorie sau cazino.

UMAN CARE RECRUITING: DE CE NOI?

Cu o experiență vastă în domeniu și cu alte 3 companii-mamă în spate, vă suntem alături, și asigurăm recrutarea, selectarea și plasarea de personal calificat și necalificat pentru orice domeniu, de la HoReCa, hotelier, curățenie, IT, până la agricultură și construcții, SPA, hotelier, reciclare, IT, croitorie sau cazino.

Echipa noastră de avocați se ocupă de tot ceea ce implică serviciile de imigrare! Muncitorii dvs. ajung în România fără probleme și cu toate actele și documentele necesare!

CE VĂ OFERIM

În prima etapă vom discuta despre profilul muncitorului, oferind atât consiliere cât și identificând nevoile companiei dvs. Vă vom oferi sfaturi și informații utile pe toată perioada contractului. În tot acest timp, de asemenea, veți beneficia de consiliere personalizată și informații actualizate, în concordanță cu legislația în vigoare. În plus, lucrătorii străini care vin în România prin noi vor beneficia de sprijinul nostru deplin pentru buna integrare în societate și înțelegerea  mediului de lucru.

Următoarea etapă este cea de mediere. Cooperăm în acest proces, prin preluarea recrutării și selecției de candidați folosind propriile metode. De asemenea, ne vom ocupa de toate documentele necesare sosirii acestora: avize de muncă, permise de ședere, vizele pentru intrarea în România, cât și de traducerea și legalizarea documentelor. Acest proces poate părea unul învechit și birocratic, ce poate dura timp. Apelând, cu încredere, la noi veți observa rezultate concrete în cel mai scurt timp. Consultantul oferit de UmanCare este punctul de legătură dintre agenția noastră, agențiile de recrutare din Asia și dvs.

Întrebări Frecvente

Procesul de recrutare durează maximum 3 luni. Dar, în funcție de domeniul tău de activitate, avem și muncitorii disponibil imediat, în România!

Angajatorul este cel care va avea grijă de aceste costuri pe perioada angajării recruților asiatici, conform legislației române în vigoare ce privește recrutarea de personal internațional.

În cazul în care angajatul pe care l-am ales nu este potrivit pentru dvs, din orice motiv, va oferim posibilitatea de a-l înlocui rapid și gratuit!

Pentru că ne ocupăm de toată procedura, noi suntem cei care preluăm angajații de la aeroport, le punem la dispoziție cartele SIM ca să ușurăm comunicarea dvs. cu ei, iar staff-ul nostru multicultural se ocupă de aceștia. Astfel, indiferent de țara din care sosesc candidații, vor avea la dispoziție un corespondent care îi va ajuta, care
are aceeași naționalitate! 

Bineînțeles! Uman Care Recruiting este la dispoziția dvs. și vă oferim posibilitatea de a ne însoți într-o vizită de 3-5 zile în Nepal, unde puteți discuta direct cu candidații și puteți participa activ la procesul de recrutare!

Absolut deloc! Compania noastră are cei mai buni avocați din domeniul imigrărilor și ne ocupăm noi de tot procesul, inclusiv de obținerea permiselor de ședere și tuturor avizelor necesare!

Oferim asistență pentru clienți 24/7 pentru a vă oferi ajutorul și asistența de care aveți nevoie. Indiferent că aveți întrebări despre procesul de imigrare, sau aveți nevoie de ajutor pentru a rezolva o problemă cu personalul selectat, echipa noastră este întotdeauna aici pentru a vă ajuta.

Ai nevoie de un număr mare de angajați? Mergem ÎMPREUNĂ în Nepal timp de 3-5 zile pentru a-i cunoaște și recruta alături de noi!

Uman Care Recruiting

Suntem prima companie de recrutare muncitori Asia de pe piața din România!

Cauți o companie serioasa de resurse umane, care să aducă muncitori calificați din Asia în România? La Uman Care Recruiting avem experienta de care ai nevoie! Peste 200 de clienti conteaza pe noi de mai bine de 12 ani! 

Alături de alte 3 companii, formăm singurul lanț de agenții de recrutare din România. Și recrutam mereu cadidații ideali pentru tine, deoarece avem propriile agenții în India, Nepal, Sri Lanka, Maroc și Ghana.

Rapid, legal și accesibil! Ne ocupăm de tot procesul recrutării și-ți oferim consultanță GRATUITĂ!

Hai să ne cunoaștem!

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi în maximum 48h! Sau, folosește oricare dintre metodele de contact alăturate pentru a discuta cu unul dintre consultanții Uman Care Recruiting!

Date Contact

Scroll to Top