Uman Care Recruiting aduce muncitori din Asia la cerere

De ce să angajezi forță de muncă din Asia? Sfârșitul pandemiei și lipsa forței de muncă a generat o creștere a cererii de personal asiatic începând cu martie 2022. România deschide calea asiaticilor și numai anul acesta sunt așteptați aproximativ 30.000 de muncitori din Nepal, India sau Sri Lanka. 

Este nevoie urgentă de muncitori în construcții, domeniul auto dar și HoReCa, hotelier sau chiar SPA iar acest fenomen ia amploare pe zi ce trece deoarece este un ,,win-win’’: angajatorii rar se mai pot baza pe români iar asiaticii își doresc să muncească pe termen lung. Recrutarea de forță de muncă din țările asiatice nu este un concept nou, compania noastră având experiență de ani de zile pe piață românească, însă acum a devenit foarte populară deoarece în timp, muncitorii s-au demonstrat a fi excepționali. 

Evident, în funcție de domeniul de activitate noi oferim consultanță clienților noștri și îi sfătuim ce să aleagă: de exemplu, nepalezii sunt foarte buni în domeniile HoReCa, curățenie sau construcții pe când în domeniul IT sau CNC bineînțeles vom recomandă India sau Sri Lanka pentru menaj și înfrumusețare sau SPA. 

Uman Care Recruiting oferă cele mai bune servicii de recrutare, garanția inlocurii candidaților în cazul în care aceștia nu se pliază pe dorințele clientului dar și INTEGRITY TEST, în exclusivitate parteneriat cu agenția noastră, un concept care ne ajută să itnervievam și selectăm cei mai buni candidați în funcție de dorințele Beneficiarului, acest test filtrand candidații buni de cei mai buni.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-i share!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai nevoie de muncitori din Asia?

Hai să ne cunoaștem!

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi în maximum 48h! 

Vezi mai multe

Articole Similare

Scroll to Top