Integrarea și adaptarea muncitorilor asiatici

Î: Chiar am nevoie de forta de munca si cum in Romania nu se mai gaseste as apela la asiatici dar imi e teama ca nu se integreaza si ca voi avea probleme cu ei dupa ce ajung in tara.

R: Asiaticii sunt persoane care se adapteaza extrem de rapid la noile conditii de trai de locuit, de limbă vorbită și de muncă.

In Romania exista o comunitate foarte mare de asiatici deci cu siguranta nu se vor simti singuri atunci cand ajung. Din experienta noastra, in medie, dureaza cam 3-4 saptamani sa se adapteze la noul stil de viata iar echipa noastra multiculturala vine  in ajutorul tau si al viitorilor tai angajati, ii indrumam catre comunitatile existente in orasul tau, suntem in permanenta legatura cu ei si ne asiguram ca au parte de o integrare usoara si naturala astfel incat sa treaca mai rapid peste sindromul ,,home-sick’’ ce poate aparea.

De asemenea va putem indruma catre cursuri si work-shopuri de limba romana pentru straini.

In concluzie, desi intr-adevar poate dura o perioada pana ce strainii se vor obisnui cu noua viata, acest lucru nu a fost niciodata pana acum un impediment care sa le afecteze modul de lucru.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-i share!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai nevoie de muncitori din Asia?

Hai să ne cunoaștem!

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi în maximum 48h! 

Vezi mai multe

Articole Similare

Scroll to Top